Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ξέχασες κάτι;

 
Προχτές πέθαναν 40 άτομα στη Βυρητό, σε τρομοκρατικό χτύπημα του ISIS επίσης. Δεν αναφέρθηκε πουθενά. Κανενας δεν έβαλε τη σημαία του Λιβάνου προφιλ ούτε hashtag ούτε ακούστηκαν τέτοιες γραφικότητες όπως "οι Παριζιάνοι ανοίγουν τα σπίτια τους" λες και έγινε εμφύλιος σε όλη την πόλη. Ο απλός Παριζιάνος με τον απλό Λιβανέζο τι διαφορά έχουν?
    Το Παρίσι προφανώς πουλάει πολύ παραπάνω και είναι και ωραίος προορισμός. Η Lifο που μέχρι χθες είχε άρθρα "Που θα φας το καλύτερο burger στην Αθήνα". " Γιατί οι μπαμπάδες με μούσια και ξυρισμένα πόδια είναι πιο πιστοί" κτλ ξαφνικά ανεβάζει άρθρα γεωπολιτικής προσβάλοντας την νοημοσύνη μας.
    Δεν έχουν λείψει οι εναλλακτικοί που λένε εγώ δεν προσεύχομαι για το Παρίσι επειδή οι Γάλλοι το προκάλεσαν. Οι Γάλλοι προφανώς και έστειλαν τη λεγεώνα των ξένων να σκοτώσει όποιον θέλει στο Μαλί, συνεργάστηκαν με την Σαουδική Αραβία για να ρίξουν τον Καντάφι και βομβαρδίζουν την Συρία αλλά σε αυτό ο απλός Γάλλος δε φταίει σε κάτι.
    'Αμεση συνέπεια σε ότι γίνεται είναι αύξηση της ασφάλειας παντού. 'Οπως το 9/11 έφερε το Patriot act, από ένα βομβιστή που είχε τα εκρηκτικά στα παπούτσια τώρα βγάζεις τα παπούτσια σου στα υπερατλαντικά, από έναν
που είχε εκρητικά σε υγρό δε μπορείς να πάρεις υγρά μαζί σου και τώρα
ίσως έχουμε την αρχή του τέλους της Σέγκεν.
   Να μη ξεχάσουμε τους συνομοσιολόγους. Συνήθως 40ρηδες σκατοξερόλες και φακλάνες νοικοκυρές από την επαρχία να σχολιάζουν "Πολύ βολικό", "το πιστέψαμε", "η CIA το έκανε", " τυχαία κανένας Εβραίος ή Μασόνος δεν είχε βγεί χθες στο Παρίσι για ποτό?". Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια άτομα ώστε να διασκεδάζουμε με τη μιζέρια τους. 
Thank God for stupid people!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου